PU LLB Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

PU LLB Admit Card 2022 – organiser will release the PU LLB 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the PU LLB admit card through candidate login. Candidates first need to complete PU LLB slot booking 2022 to download the admit card.

PU LLB Admit card

Candidates registered for PU LLB exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of PU LLB 2022. Details regarding the allotted PU LLB exam centre 2022 will be available in the PU LLB hall ticket 2022.

The organiser has released PU LLB admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their PU LLB 2022 admit card using the direct link provided below. PU LLB 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 PU LLB admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

PU LLB Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusPU LLB Syllabus PDF
Websiteofficialsite

PU LLB Admit Card 2022 Date (Session 4)

The PU LLB 2022 admit card date is released. The PU LLB admit card 2022 release date and time are given below.

PU LLB Admit Card 2022 Date

ParticularsDetails
PU LLB admit card 2022 release dateTo be notified
Last date to download PU LLB admit cardTo be notified
PU LLB 2022 exam dateexamdate

PU LLB Admit Card 2022

The authorities will release the PU LLB admit card 2022 online on the official website for the third session. The PU LLB admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for PU LLB 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading PU LLB hall ticket 2022:

How to download PU LLB Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of PU LLB 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download PU LLB admit card 2022:

Steps to download PU LLB 2022 admit card

  1. Visit the PU LLB official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on PU LLB Login
  4. Click on the PU LLB admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

The discrepancy in PU LLB Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the PU LLB admit card 2022 carefully and contact the Chairman, PU LLB 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the PU LLB admit card 2022.

Details provided in PU LLB admit card 2022

Candidates will find the information given below in the PU LLB 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • PU LLB attempt
  • PU LLB exam date and time
  • Name and address of PU LLB 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • PU LLB Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When PU LLB 2022 Admit Card will be available?

Ans: PU LLB 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the PU LLB 2022 Admit Card?

Ans: PU LLB admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the PU LLB 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their PU LLB admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the PU LLB admit card?

Answer: The authorities shall release PU LLB admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of PU LLB 2022?

Answer: The PU LLB admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the PU LLB admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their PU LLB 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my PU LLB 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their PU LLB application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in PU LLB 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in PU LLB admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, PU LLB 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, PU LLB 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the PU LLB to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my PU LLB 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the PU LLB admit card safe as the scores of PU LLB will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for PU LLB admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading PU LLB admit card.

Ques 12: When will I receive my PU LLB admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download PU LLB 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the PU LLB exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article