PUCAT Admit Card

PUCAT Admit Card 2022 – organiser will release the PUCAT admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for PUCAT 2022 will be able to download their admit card from the official website.

PUCAT Admit card

Candidates registered for PUCAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of PUCAT 2022. Details regarding the allotted PUCAT exam centre 2022 will be available in the PUCAT hall ticket 2022.

organiser will release PUCAT admit card 2022 tentatively in third week of August. PUCAT 2022 admit card will be available online on the PUCAT 2022 official website. PUCAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For PUCAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

PUCAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus PUCAT Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of PUCAT Admit Card 2022

The concerned authorities have announced PUCAT admit card date 2022 on the official website of the organiser. PUCAT 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

PUCAT 2022 Admit Card Dates

Events Dates
PUCAT Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
PUCAT Exam 2022 examdate

PUCAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the PUCAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their PUCAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the PUCAT exam centres without a valid admit card of PUCAT 2022.

PUCAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of PUCAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. PUCAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. PUCAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in PUCAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the PUCAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, PUCAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the PUCAT admit card 2022.

PUCAT 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the PUCAT admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the PUCATs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s PUCAT 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When PUCAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: PUCAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the PUCAT 2022 Admit Card?

Ans: PUCAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the PUCAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their PUCAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the PUCAT admit card?

Answer: The authorities shall release PUCAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my PUCAT admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your PUCAT Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • PUCAT Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of PUCAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my PUCAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their PUCAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in PUCAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in PUCAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, PUCAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, PUCAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the PUCAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my PUCAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the PUCAT admit card safe as the scores of PUCAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for PUCAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading PUCAT admit card.

Ques 12: When will I receive my PUCAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download PUCAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the PUCAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized