Rajasthan JET Admit Card

Rajasthan JET Admit Card 2022 – organiser will release the Rajasthan JET admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for Rajasthan JET 2022 will be able to download their admit card from the official website.

Rajasthan JET Admit card

organiser released the Rajasthan JET admit card 2022 on admitcarddate. The Rajasthan JET admit card date 2022 exam was examdate. organiser had given three links to download the Rajasthan JET 2022 admit card. Note that Rajasthan JETs exam admit card will contain the candidate’s details. exam date, time and exam centre. Without the Rajasthan JET admit card download 2022, no candidate will be allowed inside the exam hall. The Rajasthan JET 2022 exam date has been announced for all the sessions.

organiser has announced Rajasthan JET 2022 admit card release date. The authorities will release Rajasthan JET admit card 2022 on admitcarddate. Rajasthan JET 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of Rajasthan JET 2022 from the official website. To check Rajasthan JET admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the Rajasthan JET 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the Rajasthan JET 2022 admission process is over.

Rajasthan JET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus Rajasthan JET Syllabus PDF
Website officialsite

Rajasthan JET Admit Card 2022 Date

organiser will release the Rajasthan JET 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for Rajasthan JET 2022 in the given table

Rajasthan JET Admit Card Date

Events Rajasthan JET 2022 Date
Rajasthan JET 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
Rajasthan JET 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

Rajasthan JET Admit Card 2022

The authorities will release the Rajasthan JET admit card 2022 online on the official website for the third session. The Rajasthan JET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for Rajasthan JET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading Rajasthan JET hall ticket 2022:

How to Download Rajasthan JET Admit Card 2022?

Rajasthan JET Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your Rajasthan JET Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download Rajasthan JET Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in Rajasthan JET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the Rajasthan JET admit card 2022 from the Rajasthan JET official website. Or candidates find any error in the details provided in Rajasthan JET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the Rajasthan JET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned on Rajasthan JET Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in Rajasthan JET admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your Rajasthan JET admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of Rajasthan JET 2022
Signature and photograph of the examinee Rajasthan JET 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When Rajasthan JET 2022 Admit Card will be available?

Ans: Rajasthan JET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the Rajasthan JET 2022 Admit Card?

Ans: Rajasthan JET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the Rajasthan JET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the Rajasthan JET admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the Rajasthan JET admit card?

Answer: The authorities shall release Rajasthan JET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of Rajasthan JET 2022?

Answer: The Rajasthan JET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the Rajasthan JET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their Rajasthan JET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my Rajasthan JET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their Rajasthan JET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in Rajasthan JET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in Rajasthan JET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, Rajasthan JET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, Rajasthan JET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the Rajasthan JET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my Rajasthan JET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the Rajasthan JET admit card safe as the scores of Rajasthan JET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for Rajasthan JET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading Rajasthan JET admit card.

Ques 12: When will I receive my Rajasthan JET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download Rajasthan JET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the Rajasthan JET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized