REAP Admit Card

REAP Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of REAP 2022 in online mode on admitcarddate. The REAP admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, REAP 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the REAP hall ticket 2022.

REAP Admit card

REAP admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the REAP exam before the last date. Candidates must download their REAP admit card 2022 and keep it safe.

The organiser has released REAP admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their REAP 2022 admit card using the direct link provided below. REAP 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 REAP admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

REAP Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus REAP Syllabus PDF
Website officialsite

REAP Admit Card 2022 Date (Session 4)

The REAP 2022 admit card date is released. The REAP admit card 2022 release date and time are given below.

REAP Admit Card 2022 Date

Particulars Details
REAP admit card 2022 release date To be notified
Last date to download REAP admit card To be notified
REAP 2022 exam date examdate

REAP Admit Card 2022

Candidates will be able to download the REAP admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their REAP 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the REAP exam centres without a valid admit card of REAP 2022.

REAP Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of REAP 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. REAP 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. REAP admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in REAP Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the REAP admit card 2022 carefully and contact the Chairman, REAP 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the REAP admit card 2022.

REAP 2022 Admit Card – Details mentioned

The REAP admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • REAP 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of REAP organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When REAP 2022 Admit Card will be available?

Ans: REAP 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the REAP 2022 Admit Card?

Ans: REAP admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download REAP admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit REAP official website at officialsite and login using their application number and password to download REAP hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the REAP admit card?

Answer: The authorities shall release REAP admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of REAP 2022?

Answer: The REAP admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the REAP admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their REAP 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my REAP 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their REAP application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in REAP 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in REAP admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, REAP 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, REAP 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the REAP to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my REAP 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the REAP admit card safe as the scores of REAP will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the REAP admit card?

Answer: Applicants will be able to download the REAP 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my REAP admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download REAP 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the REAP exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized