SAAT Admit Card

SAAT Admit Card 2022 – organiser will release the SAAT admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for SAAT 2022 will be able to download their admit card from the official website.

SAAT Admit card

Candidates registered for SAAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of SAAT 2022. Details regarding the allotted SAAT exam centre 2022 will be available in the SAAT hall ticket 2022.

The organiser has released SAAT admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their SAAT 2022 admit card using the direct link provided below. SAAT 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 SAAT admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

SAAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SAAT Syllabus PDF
Website officialsite

SAAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the SAAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

SAAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of SAAT 2022 To be notified
Release of SAAT Hall Ticket To be notified
SAAT 2022 Examination To be notified

SAAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the SAAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their SAAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the SAAT exam centres without a valid admit card of SAAT 2022.

How TO Download SAAT Admit Card 2022

Candidates who submitted the SAAT application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The SAAT 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to SAAT Admit Card 2022 download

  1. Visit the SAAT official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to SAAT 2022
  3. Here, click on the link to SAAT admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. SAAT admit card 2022 shall appear on the screen.

Discrepancies in SAAT Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their SAAT admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in SAAT admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in SAAT admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

SAAT 2022 Admit Card – Details mentioned

The SAAT admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • SAAT 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of SAAT organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When SAAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: SAAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SAAT 2022 Admit Card?

Ans: SAAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the SAAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their SAAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the SAAT admit card?

Answer: The authorities shall release SAAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of SAAT 2022?

Answer: The SAAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the SAAT exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the SAAT exam centre.

Ques 7 : I forgot my SAAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SAAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SAAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SAAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SAAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SAAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SAAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SAAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SAAT admit card safe as the scores of SAAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the SAAT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the SAAT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my SAAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SAAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SAAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.