SAJEE Admit Card

SAJEE Admit Card 2022 – organiser will release the SAJEE admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for SAJEE 2022 will be able to download their admit card from the official website.

SAJEE Admit card

SAJEE admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the SAJEE exam before the last date. Candidates must download their SAJEE admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release SAJEE admit card 2022 tentatively in third week of August. SAJEE 2022 admit card will be available online on the SAJEE 2022 official website. SAJEE hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For SAJEE 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

SAJEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SAJEE Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of SAJEE Admit Card 2022

The concerned authorities have announced SAJEE admit card date 2022 on the official website of the organiser. SAJEE 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

SAJEE 2022 Admit Card Dates

Events Dates
SAJEE Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
SAJEE Exam 2022 examdate

SAJEE Admit Card 2022

The authorities will release the SAJEE admit card 2022 online on the official website for the third session. The SAJEE admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for SAJEE 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading SAJEE hall ticket 2022:

SAJEE Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of SAJEE 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. SAJEE 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. SAJEE admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in SAJEE Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the SAJEE admit card 2022 from the SAJEE official website. Or candidates find any error in the details provided in SAJEE admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the SAJEE 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

SAJEE 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the SAJEE admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the SAJEEs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s SAJEE 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When SAJEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: SAJEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SAJEE 2022 Admit Card?

Ans: SAJEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the SAJEE 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the SAJEE admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the SAJEE admit card?

Answer: The authorities shall release SAJEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of SAJEE 2022?

Answer: The SAJEE admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the SAJEE exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the SAJEE exam centre.

Ques 7 : I forgot my SAJEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SAJEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SAJEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SAJEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SAJEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SAJEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SAJEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SAJEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SAJEE admit card safe as the scores of SAJEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for SAJEE admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading SAJEE admit card.

Ques 12: When will I receive my SAJEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SAJEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SAJEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized