SKUCET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

SKUCET Admit Card 2022 – organiser will release the SKUCET admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for SKUCET 2022 will be able to download their admit card from the official website.

SKUCET Admit card

The details required to download the SKUCET admit card 2022 are registration number and password. SKUCET admit card mentions candidates personal details, SKUCET exam centre, exam day details and important instructions. The SKUCET 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the SKUCET exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the SKUCET admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

organiser has announced SKUCET 2022 admit card release date. The authorities will release SKUCET admit card 2022 on admitcarddate. SKUCET 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of SKUCET 2022 from the official website. To check SKUCET admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the SKUCET 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the SKUCET 2022 admission process is over.

Must Read

SKUCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SKUCET Syllabus PDF
Website officialsite

SKUCET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the SKUCET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

SKUCET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of SKUCET 2022 To be notified
Release of SKUCET Hall Ticket To be notified
SKUCET 2022 Examination To be notified

SKUCET Admit Card 2022

The authorities will release the SKUCET admit card 2022 online on the official website for the third session. The SKUCET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for SKUCET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading SKUCET hall ticket 2022:

How to download SKUCET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their SKUCET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of SKUCET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download SKUCET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. SKUCET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in SKUCET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the SKUCET admit card 2022 from the SKUCET official website. Or candidates find any error in the details provided in SKUCET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the SKUCET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

SKUCET 2022 Admit Card – Details mentioned

The SKUCET admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • SKUCET 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of SKUCET organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When SKUCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: SKUCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SKUCET 2022 Admit Card?

Ans: SKUCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the SKUCET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their SKUCET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the SKUCET admit card?

Answer: The authorities shall release SKUCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of SKUCET 2022?

Answer: The SKUCET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of SKUCET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my SKUCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SKUCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SKUCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SKUCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SKUCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SKUCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SKUCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SKUCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SKUCET admit card safe as the scores of SKUCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the SKUCET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their SKUCET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my SKUCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SKUCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SKUCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article