SLIET SET Admit Card

SLIET SET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of SLIET SET 2022 on admitcarddate. The SLIET SET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser SLIET SET admit card 2022 is updated on this page. To download the SLIET SET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

SLIET SET Admit card

SLIET SET admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the SLIET SET exam before the last date. Candidates must download their SLIET SET admit card 2022 and keep it safe.

organiser has announced SLIET SET 2022 admit card release date. The authorities will release SLIET SET admit card 2022 on admitcarddate. SLIET SET 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of SLIET SET 2022 from the official website. To check SLIET SET admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the SLIET SET 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the SLIET SET 2022 admission process is over.

SLIET SET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SLIET SET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of SLIET SET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced SLIET SET admit card date 2022 on the official website of the organiser. SLIET SET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

SLIET SET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
SLIET SET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
SLIET SET Exam 2022 examdate

SLIET SET Admit Card 2022

The authorities will release the SLIET SET admit card 2022 online on the official website for the third session. The SLIET SET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for SLIET SET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading SLIET SET hall ticket 2022:

How to download the SLIET SET admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to SLIET SET login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter SLIET SET 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘SLIET SET admit card’, click on it
  5. SLIET SET 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Corrections in SLIET SET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of SLIET SET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details provided in SLIET SET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the SLIET SET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • SLIET SET attempt
  • SLIET SET exam date and time
  • Name and address of SLIET SET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • SLIET SET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When SLIET SET 2022 Admit Card will be available?

Ans: SLIET SET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SLIET SET 2022 Admit Card?

Ans: SLIET SET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download SLIET SET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit SLIET SET official website at officialsite and login using their application number and password to download SLIET SET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the SLIET SET admit card?

Answer: The authorities shall release SLIET SET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of SLIET SET 2022?

Answer: The SLIET SET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the SLIET SET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the SLIET SET exam centre.

Ques 7 : I forgot my SLIET SET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SLIET SET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SLIET SET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SLIET SET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SLIET SET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SLIET SET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SLIET SET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SLIET SET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SLIET SET admit card safe as the scores of SLIET SET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the SLIET SET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the SLIET SET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my SLIET SET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SLIET SET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SLIET SET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.