SOFT CET Admit Card

SOFT CET Admit Card 2022- organiser had released the SOFT CET 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, SOFT CET admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the SOFT CET hall ticket 2022 by logging into the SOFT CET web portal using the application number and password.

SOFT CET Admit card

SOFT CET admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the SOFT CET exam before the last date. Candidates must download their SOFT CET admit card 2022 and keep it safe.

The organiser has released SOFT CET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their SOFT CET 2022 admit card using the direct link provided below. SOFT CET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 SOFT CET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

SOFT CET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SOFT CET Syllabus PDF
Website officialsite

SOFT CET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The SOFT CET 2022 admit card date is released. The SOFT CET admit card 2022 release date and time are given below.

SOFT CET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
SOFT CET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download SOFT CET admit card To be notified
SOFT CET 2022 exam date examdate

SOFT CET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the SOFT CET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their SOFT CET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the SOFT CET exam centres without a valid admit card of SOFT CET 2022.

How to download SOFT CET Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the SOFT CET 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of SOFT CET 2022 can be downloaded through SOFT CET 2022 login using the application number and date of birth. For SOFT CETs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the SOFT CET 2022 admit card direct link:

Steps for SOFT CET Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for SOFT CET 2022 admit card download.

  1. Visit the SOFT CET official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download SOFT CET Admit Card”
  3. In the SOFT CET login, enter the SOFT CET 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download SOFT CET admit card 2022 and save.

Corrections in SOFT CET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of SOFT CET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

SOFT CET 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the SOFT CET admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the SOFT CETs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s SOFT CET 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When SOFT CET 2022 Admit Card will be available?

Ans: SOFT CET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SOFT CET 2022 Admit Card?

Ans: SOFT CET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the SOFT CET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their SOFT CET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the SOFT CET admit card?

Answer: The authorities shall release SOFT CET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of SOFT CET 2022?

Answer: The SOFT CET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the SOFT CET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their SOFT CET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my SOFT CET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SOFT CET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SOFT CET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SOFT CET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SOFT CET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SOFT CET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SOFT CET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SOFT CET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SOFT CET admit card safe as the scores of SOFT CET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the SOFT CET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their SOFT CET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my SOFT CET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SOFT CET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SOFT CET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized