SRM JEEM Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

SRM JEEM Admit Card 2022- organiser will release the admit card of SRM JEEM 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their SRM JEEM admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. SRM JEEM admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

SRM JEEM Admit card

Candidates will need their registration number and security code for SRM JEEM admit card 2022 download. Candidates will find important details like SRM JEEM exam date and time, exam centre address, etc. in SRM JEEM admit card 2022. For more details on SRM JEEM admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release SRM JEEM admit card 2022 tentatively in third week of August. SRM JEEM 2022 admit card will be available online on the SRM JEEM 2022 official website. SRM JEEM hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For SRM JEEM 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

Must Read

SRM JEEM Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SRM JEEM Syllabus PDF
Website officialsite

SRM JEEM Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the SRM JEEM exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

SRM JEEM Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of SRM JEEM 2022 To be notified
Release of SRM JEEM Hall Ticket To be notified
SRM JEEM 2022 Examination To be notified

SRM JEEM Admit Card 2022

Candidates will be able to download the SRM JEEM admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their SRM JEEM 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the SRM JEEM exam centres without a valid admit card of SRM JEEM 2022.

How to download the SRM JEEM admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to SRM JEEM login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter SRM JEEM 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘SRM JEEM admit card’, click on it
  5. SRM JEEM 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Corrections in SRM JEEM 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of SRM JEEM. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

SRM JEEM 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the SRM JEEM admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the SRM JEEMs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s SRM JEEM 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When SRM JEEM 2022 Admit Card will be available?

Ans: SRM JEEM 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SRM JEEM 2022 Admit Card?

Ans: SRM JEEM admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download SRM JEEM 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of SRM JEEM. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the SRM JEEM admit card?

Answer: The authorities shall release SRM JEEM admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of SRM JEEM 2022?

Answer: The SRM JEEM admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the SRM JEEM exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the SRM JEEM exam centre.

Ques 7 : I forgot my SRM JEEM 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SRM JEEM application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SRM JEEM 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SRM JEEM admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SRM JEEM 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SRM JEEM 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SRM JEEM to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SRM JEEM 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SRM JEEM admit card safe as the scores of SRM JEEM will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the SRM JEEM admit card?

Answer: Applicants will be able to download the SRM JEEM 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my SRM JEEM admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SRM JEEM 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SRM JEEM exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article