SRMCAT Admit Card

SRMCAT Admit Card 2022- organiser will release the admit card of SRMCAT 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their SRMCAT admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. SRMCAT admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

SRMCAT Admit card

SRMCAT admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the SRMCAT exam before the last date. Candidates must download their SRMCAT admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release SRMCAT 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the SRMCAT admit card for their respective course in online mode. To download SRMCAT 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through SRMCAT 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the SRMCAT 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the SRMCAT 2022 admit card safely. Read the full article to know more about SRMCAT 2022 Admit Card.

SRMCAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SRMCAT Syllabus PDF
Website officialsite

SRMCAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The SRMCAT 2022 admit card date is released. The SRMCAT admit card 2022 release date and time are given below.

SRMCAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
SRMCAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download SRMCAT admit card To be notified
SRMCAT 2022 exam date examdate

SRMCAT Admit Card 2022

Candidates will be able to download the SRMCAT admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their SRMCAT 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the SRMCAT exam centres without a valid admit card of SRMCAT 2022.

How to download the SRMCAT admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to SRMCAT login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter SRMCAT 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘SRMCAT admit card’, click on it
  5. SRMCAT 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

Discrepancies in SRMCAT Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the SRMCAT admit card 2022 from the SRMCAT official website. Or candidates find any error in the details provided in SRMCAT admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the SRMCAT 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

SRMCAT 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the SRMCAT admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the SRMCATs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s SRMCAT 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When SRMCAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: SRMCAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SRMCAT 2022 Admit Card?

Ans: SRMCAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the SRMCAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the SRMCAT admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the SRMCAT admit card?

Answer: The authorities shall release SRMCAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of SRMCAT 2022?

Answer: The SRMCAT admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of SRMCAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my SRMCAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SRMCAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SRMCAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SRMCAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SRMCAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SRMCAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SRMCAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SRMCAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SRMCAT admit card safe as the scores of SRMCAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the SRMCAT Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their SRMCAT Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my SRMCAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SRMCAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SRMCAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.