SRMJEEE Admit Card

SRMJEEE Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of SRMJEEE 2022 in online mode on admitcarddate. The SRMJEEE admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, SRMJEEE 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the SRMJEEE hall ticket 2022.

SRMJEEE Admit card

SRMJEEE admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the SRMJEEE exam before the last date. Candidates must download their SRMJEEE admit card 2022 and keep it safe.

organiser will release SRMJEEE 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the SRMJEEE admit card for their respective course in online mode. To download SRMJEEE 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through SRMJEEE 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the SRMJEEE 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the SRMJEEE 2022 admit card safely. Read the full article to know more about SRMJEEE 2022 Admit Card.

SRMJEEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SRMJEEE Syllabus PDF
Website officialsite

SRMJEEE Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the SRMJEEE exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

SRMJEEE Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of SRMJEEE 2022 To be notified
Release of SRMJEEE Hall Ticket To be notified
SRMJEEE 2022 Examination To be notified

SRMJEEE Admit Card 2022

Candidates will be able to download the SRMJEEE admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their SRMJEEE 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the SRMJEEE exam centres without a valid admit card of SRMJEEE 2022.

How to Download SRMJEEE Admit Card 2022?

SRMJEEE Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your SRMJEEE Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download SRMJEEE Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in SRMJEEE Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the SRMJEEE admit card 2022 from the SRMJEEE official website. Or candidates find any error in the details provided in SRMJEEE admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the SRMJEEE 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned in SRMJEEE Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for SRMJEEE exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of SRMJEEE exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When SRMJEEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: SRMJEEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SRMJEEE 2022 Admit Card?

Ans: SRMJEEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download SRMJEEE 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of SRMJEEE. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the SRMJEEE admit card?

Answer: The authorities shall release SRMJEEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of SRMJEEE 2022?

Answer: The SRMJEEE admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the SRMJEEE admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their SRMJEEE 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my SRMJEEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SRMJEEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SRMJEEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SRMJEEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SRMJEEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SRMJEEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SRMJEEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SRMJEEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SRMJEEE admit card safe as the scores of SRMJEEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the SRMJEEE Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their SRMJEEE Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my SRMJEEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SRMJEEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SRMJEEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized