SRMS EET Admit Card

SRMS EET Admit Card 2022 – organiser will release the SRMS EET admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for SRMS EET 2022 will be able to download their admit card from the official website.

SRMS EET Admit card

Candidates will need their registration number and security code for SRMS EET admit card 2022 download. Candidates will find important details like SRMS EET exam date and time, exam centre address, etc. in SRMS EET admit card 2022. For more details on SRMS EET admit card 2022, check the complete article below.

organiser has announced SRMS EET 2022 admit card release date. The authorities will release SRMS EET admit card 2022 on admitcarddate. SRMS EET 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of SRMS EET 2022 from the official website. To check SRMS EET admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the SRMS EET 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the SRMS EET 2022 admission process is over.

SRMS EET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus SRMS EET Syllabus PDF
Website officialsite

SRMS EET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The SRMS EET 2022 admit card date is released. The SRMS EET admit card 2022 release date and time are given below.

SRMS EET Admit Card 2022 Date

Particulars Details
SRMS EET admit card 2022 release date To be notified
Last date to download SRMS EET admit card To be notified
SRMS EET 2022 exam date examdate

SRMS EET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the SRMS EET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their SRMS EET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the SRMS EET exam centres without a valid admit card of SRMS EET 2022.

How TO Download SRMS EET Admit Card 2022

Candidates who submitted the SRMS EET application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The SRMS EET 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to SRMS EET Admit Card 2022 download

  1. Visit the SRMS EET official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to SRMS EET 2022
  3. Here, click on the link to SRMS EET admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. SRMS EET admit card 2022 shall appear on the screen.

Discrepancies in SRMS EET Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the SRMS EET admit card 2022 from the SRMS EET official website. Or candidates find any error in the details provided in SRMS EET admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the SRMS EET 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details provided in SRMS EET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the SRMS EET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • SRMS EET attempt
  • SRMS EET exam date and time
  • Name and address of SRMS EET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • SRMS EET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When SRMS EET 2022 Admit Card will be available?

Ans: SRMS EET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the SRMS EET 2022 Admit Card?

Ans: SRMS EET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the SRMS EET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their SRMS EET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the SRMS EET admit card?

Answer: The authorities shall release SRMS EET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my SRMS EET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your SRMS EET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • SRMS EET Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the SRMS EET admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their SRMS EET 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my SRMS EET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their SRMS EET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in SRMS EET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in SRMS EET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, SRMS EET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, SRMS EET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the SRMS EET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my SRMS EET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the SRMS EET admit card safe as the scores of SRMS EET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the SRMS EET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the SRMS EET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my SRMS EET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download SRMS EET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the SRMS EET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.