TANATA Admit Card

TANATA Admit Card 2022 – organiser will release the TANATA admit card 2022 on admitcarddate. Candidates who have registered for TANATA 2022 will be able to download their admit card from the official website.

TANATA Admit card

Candidates will need their registration number and security code for TANATA admit card 2022 download. Candidates will find important details like TANATA exam date and time, exam centre address, etc. in TANATA admit card 2022. For more details on TANATA admit card 2022, check the complete article below.

The organiser has released TANATA admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their TANATA 2022 admit card using the direct link provided below. TANATA 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 TANATA admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

TANATA Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus TANATA Syllabus PDF
Website officialsite

TANATA Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the TANATA exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

TANATA Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of TANATA 2022 To be notified
Release of TANATA Hall Ticket To be notified
TANATA 2022 Examination To be notified

TANATA Admit Card 2022

Candidates will be able to download the TANATA admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their TANATA 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the TANATA exam centres without a valid admit card of TANATA 2022.

How to download TANATA Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the TANATA 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of TANATA 2022 can be downloaded through TANATA 2022 login using the application number and date of birth. For TANATAs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the TANATA 2022 admit card direct link:

Steps for TANATA Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for TANATA 2022 admit card download.

  1. Visit the TANATA official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download TANATA Admit Card”
  3. In the TANATA login, enter the TANATA 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download TANATA admit card 2022 and save.

The discrepancy in TANATA Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the TANATA admit card 2022 carefully and contact the Chairman, TANATA 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the TANATA admit card 2022.

TANATA 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the TANATA admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the TANATAs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s TANATA 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When TANATA 2022 Admit Card will be available?

Ans: TANATA 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TANATA 2022 Admit Card?

Ans: TANATA admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the TANATA 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the TANATA admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the TANATA admit card?

Answer: The authorities shall release TANATA admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of TANATA 2022?

Answer: The TANATA admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What do I need to carry to the TANATA exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the TANATA exam centre.

Ques 7 : I forgot my TANATA 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TANATA application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TANATA 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TANATA admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TANATA 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TANATA 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TANATA to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TANATA 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TANATA admit card safe as the scores of TANATA will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the TANATA Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their TANATA Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my TANATA admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TANATA 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TANATA exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized