TISS BAT Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

TISS BAT Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of TISS BAT 2022 in online mode on admitcarddate. The TISS BAT admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, TISS BAT 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the TISS BAT hall ticket 2022.

TISS BAT Admit card

Candidates will need their registration number and security code for TISS BAT admit card 2022 download. Candidates will find important details like TISS BAT exam date and time, exam centre address, etc. in TISS BAT admit card 2022. For more details on TISS BAT admit card 2022, check the complete article below.

organiser has announced TISS BAT 2022 admit card release date. The authorities will release TISS BAT admit card 2022 on admitcarddate. TISS BAT 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of TISS BAT 2022 from the official website. To check TISS BAT admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the TISS BAT 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the TISS BAT 2022 admission process is over.

Must Read

TISS BAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusTISS BAT Syllabus PDF
Websiteofficialsite

TISS BAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the TISS BAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

TISS BAT Admit Card Date 2022

EventsDates
Slot Booking of TISS BAT 2022To be notified
Release of TISS BAT Hall TicketTo be notified
TISS BAT 2022 ExaminationTo be notified

TISS BAT Admit Card 2022

The authorities will release the TISS BAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The TISS BAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for TISS BAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading TISS BAT hall ticket 2022:

How to download TISS BAT Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the TISS BAT 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of TISS BAT 2022 can be downloaded through TISS BAT 2022 login using the application number and date of birth. For TISS BATs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the TISS BAT 2022 admit card direct link:

Steps for TISS BAT Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for TISS BAT 2022 admit card download.

  1. Visit the TISS BAT official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download TISS BAT Admit Card”
  3. In the TISS BAT login, enter the TISS BAT 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download TISS BAT admit card 2022 and save.

Discrepancies in TISS BAT Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the TISS BAT admit card 2022 from the TISS BAT official website. Or candidates find any error in the details provided in TISS BAT admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the TISS BAT 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details provided in TISS BAT admit card 2022

Candidates will find the information given below in the TISS BAT 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • TISS BAT attempt
  • TISS BAT exam date and time
  • Name and address of TISS BAT 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • TISS BAT Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When TISS BAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: TISS BAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TISS BAT 2022 Admit Card?

Ans: TISS BAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download TISS BAT 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of TISS BAT. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the TISS BAT admit card?

Answer: The authorities shall release TISS BAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of TISS BAT 2022?

Answer: The TISS BAT admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the TISS BAT admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their TISS BAT 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my TISS BAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TISS BAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TISS BAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TISS BAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TISS BAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TISS BAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TISS BAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TISS BAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TISS BAT admit card safe as the scores of TISS BAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for TISS BAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading TISS BAT admit card.

Ques 12: When will I receive my TISS BAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TISS BAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TISS BAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article