TNEA Admit Card

TNEA Admit Card 2022- organiser will release the TNEA admit card 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their TNEA admit card 2022 by logging in to the candidate portal using registration number, date of birth and mobile number.

TNEA Admit card

Candidates registered for TNEA exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of TNEA 2022. Details regarding the allotted TNEA exam centre 2022 will be available in the TNEA hall ticket 2022.

TNEA 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to TNEA Admit card in the given article.

TNEA Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus TNEA Syllabus PDF
Website officialsite

TNEA Admit Card 2022 Date (Session 4)

The TNEA 2022 admit card date is released. The TNEA admit card 2022 release date and time are given below.

TNEA Admit Card 2022 Date

Particulars Details
TNEA admit card 2022 release date To be notified
Last date to download TNEA admit card To be notified
TNEA 2022 exam date examdate

TNEA Admit Card 2022

Candidates will be able to download the TNEA admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their TNEA 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the TNEA exam centres without a valid admit card of TNEA 2022.

How to download TNEA Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their TNEA 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of TNEA 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download TNEA 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. TNEA admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in TNEA Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their TNEA admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in TNEA admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in TNEA admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

TNEA 2022 Admit Card – Details mentioned

The TNEA admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • TNEA 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of TNEA organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When TNEA 2022 Admit Card will be available?

Ans: TNEA 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TNEA 2022 Admit Card?

Ans: TNEA admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the TNEA 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their TNEA admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the TNEA admit card?

Answer: The authorities shall release TNEA admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of TNEA 2022?

Answer: The TNEA admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the TNEA exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the TNEA exam centre.

Ques 7 : I forgot my TNEA 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TNEA application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TNEA 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TNEA admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TNEA 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TNEA 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TNEA to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TNEA 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TNEA admit card safe as the scores of TNEA will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the TNEA Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their TNEA Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my TNEA admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TNEA 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TNEA exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.