TOEFL Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

TOEFL Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of TOEFL 2022 in online mode on admitcarddate. The TOEFL admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, TOEFL 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the TOEFL hall ticket 2022.

TOEFL Admit card

TOEFL admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the TOEFL exam before the last date. Candidates must download their TOEFL admit card 2022 and keep it safe.

organiser has announced TOEFL 2022 admit card release date. The authorities will release TOEFL admit card 2022 on admitcarddate. TOEFL 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of TOEFL 2022 from the official website. To check TOEFL admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the TOEFL 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the TOEFL 2022 admission process is over.

Must Read

TOEFL Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus TOEFL Syllabus PDF
Website officialsite

TOEFL Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the TOEFL exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

TOEFL Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of TOEFL 2022 To be notified
Release of TOEFL Hall Ticket To be notified
TOEFL 2022 Examination To be notified

TOEFL Admit Card 2022

Candidates will be able to download the TOEFL admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their TOEFL 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the TOEFL exam centres without a valid admit card of TOEFL 2022.

How to Download TOEFL Admit Card 2022?

TOEFL Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your TOEFL Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download TOEFL Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in TOEFL Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the TOEFL admit card 2022 from the TOEFL official website. Or candidates find any error in the details provided in TOEFL admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the TOEFL 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

TOEFL 2022 Admit Card – Details mentioned

The TOEFL admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • TOEFL 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of TOEFL organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When TOEFL 2022 Admit Card will be available?

Ans: TOEFL 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TOEFL 2022 Admit Card?

Ans: TOEFL admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the TOEFL 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the TOEFL admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the TOEFL admit card?

Answer: The authorities shall release TOEFL admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my TOEFL admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your TOEFL Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • TOEFL Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the TOEFL admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their TOEFL 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my TOEFL 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TOEFL application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TOEFL 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TOEFL admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TOEFL 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TOEFL 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TOEFL to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TOEFL 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TOEFL admit card safe as the scores of TOEFL will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the TOEFL Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their TOEFL Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my TOEFL admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TOEFL 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TOEFL exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article