TOEIC Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

TOEIC Admit Card 2022- organiser will release the admit card of TOEIC 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their TOEIC admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. TOEIC admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

TOEIC Admit card

It must be noted that the admit card of TOEIC 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of TOEIC hall ticket through email/SMS. TOEIC will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the TOEIC admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser will release TOEIC 2022 admit card on the official website – officialsite. Registered candidates will be able to access the TOEIC admit card for their respective course in online mode. To download TOEIC 2022 admit card, the candidates will have to log in using their application form and date of birth. Details regarding the allotted centre, exam date, timings and more will be available through TOEIC 2022 admit card. It is to be noted that no candidate will be allowed to appear at the TOEIC 2022 exam centre without the admit card. Therefore, the candidates are advised to download and keep the TOEIC 2022 admit card safely. Read the full article to know more about TOEIC 2022 Admit Card.

Must Read

TOEIC Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus TOEIC Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of TOEIC Admit Card 2022

The concerned authorities have announced TOEIC admit card date 2022 on the official website of the organiser. TOEIC 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

TOEIC 2022 Admit Card Dates

Events Dates
TOEIC Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
TOEIC Exam 2022 examdate

TOEIC Admit Card 2022

Candidates will be able to download the TOEIC admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their TOEIC 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the TOEIC exam centres without a valid admit card of TOEIC 2022.

How TO Download TOEIC Admit Card 2022

Candidates who submitted the TOEIC application form before last date will be issued their admit cards online through the official website. The TOEIC 2022 admit card shall contain various important details including exam day guidelines for the candidates. It is an important document to be mandatorily carried at the exam centre for verification purposes. Candidates may find the process of downloading the same below.

Steps to TOEIC Admit Card 2022 download

  1. Visit the TOEIC official website at vyapam.cgstate.gov.in
  2. Click on the link to TOEIC 2022
  3. Here, click on the link to TOEIC admit card 2022 download
  4. Candidates will have to enter their registration number and security code in the section provided
  5. TOEIC admit card 2022 shall appear on the screen.

Discrepancies in TOEIC Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their TOEIC admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in TOEIC admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in TOEIC admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

TOEIC Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the TOEIC Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • TOEIC 2022 Roll Number
  • TOEIC 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of TOEIC 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When TOEIC 2022 Admit Card will be available?

Ans: TOEIC 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TOEIC 2022 Admit Card?

Ans: TOEIC admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download TOEIC 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of TOEIC. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the TOEIC admit card?

Answer: The authorities shall release TOEIC admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my TOEIC admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your TOEIC Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • TOEIC Paper/ Code

Ques 6: What documents should I carry to the exam centre with the TOEIC admit card 2022?

Answer: Candidates must carry their TOEIC 2022 admit card and valid Id proof (Aadhaar, School ID, Driving License, Voter ID, Passport, PAN Card) to the exam centre.

Ques 7 : I forgot my TOEIC 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TOEIC application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TOEIC 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TOEIC admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TOEIC 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TOEIC 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TOEIC to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TOEIC 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TOEIC admit card safe as the scores of TOEIC will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for TOEIC admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading TOEIC admit card.

Ques 12: When will I receive my TOEIC admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TOEIC 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TOEIC exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article