TS PECET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

TS PECET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of TS PECET 2022 on admitcarddate. The TS PECET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser TS PECET admit card 2022 is updated on this page. To download the TS PECET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

TS PECET Admit card

The details required to download the TS PECET admit card 2022 are registration number and password. TS PECET admit card mentions candidates personal details, TS PECET exam centre, exam day details and important instructions. The TS PECET 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the TS PECET exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the TS PECET admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

The organiser has released TS PECET admit card 2022 for on admicarddate. Candidates can download their TS PECET 2022 admit card using the direct link provided below. TS PECET 2022 Admit card can also be downloaded from the official website officialsite. organiser has activated 3 TS PECET admit card 2022 download link and the same is provided here. To download the hall ticket, candidates have to login on the official website using their application number and date of birth.

Must Read

TS PECET Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusTS PECET Syllabus PDF
Websiteofficialsite

TS PECET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the TS PECET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

TS PECET Admit Card Date 2022

EventsDates
Slot Booking of TS PECET 2022To be notified
Release of TS PECET Hall TicketTo be notified
TS PECET 2022 ExaminationTo be notified

TS PECET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the TS PECET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their TS PECET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the TS PECET exam centres without a valid admit card of TS PECET 2022.

How to Download TS PECET Admit Card 2022?

TS PECET Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your TS PECET Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download TS PECET Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in TS PECET Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their TS PECET admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in TS PECET admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in TS PECET admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details provided in TS PECET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the TS PECET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • TS PECET attempt
  • TS PECET exam date and time
  • Name and address of TS PECET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • TS PECET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When TS PECET 2022 Admit Card will be available?

Ans: TS PECET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TS PECET 2022 Admit Card?

Ans: TS PECET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the TS PECET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their TS PECET admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the TS PECET admit card?

Answer: The authorities shall release TS PECET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my TS PECET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your TS PECET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • TS PECET Paper/ Code

Ques 6: What do I need to carry to the TS PECET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the TS PECET exam centre.

Ques 7 : I forgot my TS PECET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TS PECET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TS PECET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TS PECET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TS PECET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TS PECET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TS PECET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TS PECET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TS PECET admit card safe as the scores of TS PECET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the TS PECET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the TS PECET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my TS PECET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TS PECET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TS PECET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article