TS PGECET Admit Card

TS PGECET Admit Card 2022 – organiser will release the admit card of TS PGECET 2022 in online mode on admitcarddate. The TS PGECET admit card 2022 download link will be available at officialsite. Details such as the name of the candidate, TS PGECET 2022 exam date and timings, address, etc. will be mentioned in the TS PGECET hall ticket 2022.

TS PGECET Admit card

Candidates registered for TS PGECET exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of TS PGECET 2022. Details regarding the allotted TS PGECET exam centre 2022 will be available in the TS PGECET hall ticket 2022.

organiser will release the TS PGECET 2022 admit card on the official website. The official TS PGECET 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the TS PGECET 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the TS PGECET 2022 admit card. Without the TS PGECET admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about TS PGECET 2022 Admit Card.

TS PGECET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus TS PGECET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of TS PGECET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced TS PGECET admit card date 2022 on the official website of the organiser. TS PGECET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

TS PGECET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
TS PGECET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
TS PGECET Exam 2022 examdate

TS PGECET Admit Card 2022

The authorities will release the TS PGECET admit card 2022 online on the official website for the third session. The TS PGECET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for TS PGECET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading TS PGECET hall ticket 2022:

TS PGECET Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of TS PGECET 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. TS PGECET 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. TS PGECET admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

The discrepancy in TS PGECET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the TS PGECET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, TS PGECET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the TS PGECET admit card 2022.

TS PGECET 2022 Admit Card – Details mentioned

Candidates should always verify the information provided on the TS PGECET admit card 2022. Given below are the relevant details that will be mentioned in the TS PGECETs admit card 2022:

  • Candidate’s name
  • Candidate’s father’s name
  • Gender of the candidate
  • Date of birth
  • Category
  • Photograph of the candidate
  • Candidate’s signature
  • His/ her state of eligibility
  • Candidate’s TS PGECET 2022 roll number
  • Date and time of examination (along with shift)
  • Venue of examination
  • Test centre number
  • Reporting and gate closing time

Frequently Asked Question

Ques 1: When TS PGECET 2022 Admit Card will be available?

Ans: TS PGECET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TS PGECET 2022 Admit Card?

Ans: TS PGECET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download TS PGECET 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of TS PGECET. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the TS PGECET admit card?

Answer: The authorities shall release TS PGECET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5 : What are the details that should be mentioned on my TS PGECET admit card 2022?

Ans. The following details will be mentioned on your TS PGECET Admit Card 2022:

  • Candidate’s Name
  • Signature
  • Photo
  • Exam Day Instructions
  • Exam Date
  • Time (Slot)
  • Registration Number
  • Exam Center Address
  • TS PGECET Paper/ Code

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of TS PGECET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my TS PGECET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TS PGECET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TS PGECET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TS PGECET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TS PGECET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TS PGECET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TS PGECET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TS PGECET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TS PGECET admit card safe as the scores of TS PGECET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the TS PGECET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the TS PGECET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my TS PGECET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TS PGECET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TS PGECET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized