TS PGLCET Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

TS PGLCET Admit Card 2022 – organiser will release TS PGLCET 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download TS PGLCET 2022 admit card will be provided here. Candidates need their TS PGLCET 2022 application form number and password for downloading TS PGLCET admit card 2022.

TS PGLCET Admit card

The details required to download the TS PGLCET admit card 2022 are registration number and password. TS PGLCET admit card mentions candidates personal details, TS PGLCET exam centre, exam day details and important instructions. The TS PGLCET 2022 admit card is an important document. Applicants are not allowed to appear for the examination without the admit card. Applicants appearing for the TS PGLCET exam must carry one valid ID proof along with the admit card. In case of any discrepancy in the TS PGLCET admit card 2022, candidates must contact the exam conducting authority atleast one week before the commencement of the exam.

TS PGLCET 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to TS PGLCET Admit card in the given article.

Must Read

TS PGLCET Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusTS PGLCET Syllabus PDF
Websiteofficialsite

TS PGLCET Admit Card 2022 Date (Session 4)

The TS PGLCET 2022 admit card date is released. The TS PGLCET admit card 2022 release date and time are given below.

TS PGLCET Admit Card 2022 Date

ParticularsDetails
TS PGLCET admit card 2022 release dateTo be notified
Last date to download TS PGLCET admit cardTo be notified
TS PGLCET 2022 exam dateexamdate

TS PGLCET Admit Card 2022

The authorities will release the TS PGLCET admit card 2022 online on the official website for the third session. The TS PGLCET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for TS PGLCET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading TS PGLCET hall ticket 2022:

How to download TS PGLCET Admit Card 2022?

Candidates will be able to download their TS PGLCET 2022 admit card through the official website by logging in to the candidate portal using their credentials. The admit card of TS PGLCET 2022 will only be released for the registered candidates. Following steps can be referred to download the admit card.

Steps to download TS PGLCET 2022 Admit Card

  1. Visit imu.edu.in
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. Enter User ID and password.
  4. Click on the “Submit” button.
  5. TS PGLCET admit card will be displayed on the screen.
  6. Download the admit card and take a printout.

Corrections in TS PGLCET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of TS PGLCET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

TS PGLCET Admit Card 2022 Details

The following details will be mentioned in the TS PGLCET Admit Card 2022-

  • Name of Candidate
  • Name of Parents/Guardian
  • Date of Birth
  • Gender
  • Category
  • TS PGLCET 2022 Roll Number
  • TS PGLCET 2022 Roll Number
  • Centre Code
  • Status of Person with Disability
  • Photograph of Candidates
  • Signature of Candidates
  • Name and Address of Allotted Exam Centre
  • Date and Timing of Exam
  • Registration Status of TS PGLCET 2022
  • Signature of Chairman
  • Exam Day Guidelines

Frequently Asked Question

Ques 1: When TS PGLCET 2022 Admit Card will be available?

Ans: TS PGLCET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TS PGLCET 2022 Admit Card?

Ans: TS PGLCET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the TS PGLCET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the TS PGLCET admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the TS PGLCET admit card?

Answer: The authorities shall release TS PGLCET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of TS PGLCET 2022?

Answer: The TS PGLCET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of TS PGLCET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my TS PGLCET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TS PGLCET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TS PGLCET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TS PGLCET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TS PGLCET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TS PGLCET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TS PGLCET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TS PGLCET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TS PGLCET admit card safe as the scores of TS PGLCET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for TS PGLCET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading TS PGLCET admit card.

Ques 12: When will I receive my TS PGLCET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TS PGLCET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TS PGLCET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article