TSICET Admit Card

TSICET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of TSICET 2022 on admitcarddate. The TSICET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser TSICET admit card 2022 is updated on this page. To download the TSICET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

TSICET Admit card

Candidates will need their registration number and security code for TSICET admit card 2022 download. Candidates will find important details like TSICET exam date and time, exam centre address, etc. in TSICET admit card 2022. For more details on TSICET admit card 2022, check the complete article below.

TSICET 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to TSICET Admit card in the given article.

TSICET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus TSICET Syllabus PDF
Website officialsite

Important Dates of TSICET Admit Card 2022

The concerned authorities have announced TSICET admit card date 2022 on the official website of the organiser. TSICET 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

TSICET 2022 Admit Card Dates

Events Dates
TSICET Application Process applicationstart to applicationlast
Application correction dates August 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022 admitcarddate
TSICET Exam 2022 examdate

TSICET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the TSICET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their TSICET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the TSICET exam centres without a valid admit card of TSICET 2022.

How to Download TSICET Admit Card 2022?

TSICET Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your TSICET Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download TSICET Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Corrections in TSICET 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of TSICET. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned on TSICET Admit Card 2022

Once the candidates have downloaded their admit card, they must make sure to check the details mentioned in the document. Any discrepancy in TSICET admit card can lead to the cancellation of candidature. The following details will be mentioned in your TSICET admit card:

Candidate’s name Photograph and Signature
Application number Exam Center
Test date Exam center/venue address
Timings of the exam Subject Opted for Part IV of TSICET 2022
Signature and photograph of the examinee TSICET 2022 exam instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When TSICET 2022 Admit Card will be available?

Ans: TSICET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the TSICET 2022 Admit Card?

Ans: TSICET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download TSICET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit TSICET official website at officialsite and login using their application number and password to download TSICET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the TSICET admit card?

Answer: The authorities shall release TSICET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of TSICET 2022?

Answer: The TSICET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of TSICET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my TSICET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their TSICET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in TSICET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in TSICET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, TSICET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, TSICET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the TSICET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my TSICET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the TSICET admit card safe as the scores of TSICET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the TSICET admit card?

Answer: Applicants will be able to download the TSICET 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my TSICET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download TSICET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the TSICET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized