UPES DAT Admit Card

UPES DAT Admit Card 2022 – organiser will release the UPES DAT 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the UPES DAT admit card through candidate login. Candidates first need to complete UPES DAT slot booking 2022 to download the admit card.

UPES DAT Admit card

Candidates will need their registration number and security code for UPES DAT admit card 2022 download. Candidates will find important details like UPES DAT exam date and time, exam centre address, etc. in UPES DAT admit card 2022. For more details on UPES DAT admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release the UPES DAT 2022 admit card on the official website. The official UPES DAT 2022 admit card date will be announced soon. Registered candidates will be required to complete the slot booking process to download the UPES DAT 2022 admit card. Details such as the allotted exam date. timings, instructions to follow and more will be available on the UPES DAT 2022 admit card. Without the UPES DAT admit card, the candidates will not be allowed to attempt the entrance examination. Read the full article to know more details about UPES DAT 2022 Admit Card.

UPES DAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus UPES DAT Syllabus PDF
Website officialsite

UPES DAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the UPES DAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

UPES DAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of UPES DAT 2022 To be notified
Release of UPES DAT Hall Ticket To be notified
UPES DAT 2022 Examination To be notified

UPES DAT Admit Card 2022

The authorities will release the UPES DAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The UPES DAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for UPES DAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading UPES DAT hall ticket 2022:

How to download UPES DAT Admit Card 2022?

Candidates will be able to download the admit card of UPES DAT 2022 which will be available online from admitcarddate at the official website. It must be noted that the hard copy of the admit card will not be sent to the candidates. Refer to the steps mentioned below to download UPES DAT admit card 2022:

Steps to download UPES DAT 2022 admit card

  1. Visit the UPES DAT official website.
  2. Enter the enrollment number and password
  3. Click on UPES DAT Login
  4. Click on the UPES DAT admit card download link
  5. Admit card will be downloaded in the pdf format
  6. Save it and take a printout to be carried while appearing for the exam

Discrepancies in UPES DAT Admit Card 2022

If any of the candidates are unable to download the UPES DAT admit card 2022 from the UPES DAT official website. Or candidates find any error in the details provided in UPES DAT admit card 2022, they should contact the authorities. Also, after downloading the UPES DAT 2022 admit card, if any candidate finds some error in the details provided in the same like a mismatch of the photograph, spelling mistakes in name, etc., there should not be much delay and candidates should contact the official helpline undermentioned:

Details Mentioned in UPES DAT Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for UPES DAT exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of UPES DAT exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When UPES DAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: UPES DAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the UPES DAT 2022 Admit Card?

Ans: UPES DAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the UPES DAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their UPES DAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the UPES DAT admit card?

Answer: The authorities shall release UPES DAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of UPES DAT 2022?

Answer: The UPES DAT admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of UPES DAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my UPES DAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their UPES DAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in UPES DAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in UPES DAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, UPES DAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, UPES DAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the UPES DAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my UPES DAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the UPES DAT admit card safe as the scores of UPES DAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for UPES DAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading UPES DAT admit card.

Ques 12: When will I receive my UPES DAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download UPES DAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the UPES DAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized