VEE Admit Card

VEE Admit Card 2022- organiser had released the VEE 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, VEE admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the VEE hall ticket 2022 by logging into the VEE web portal using the application number and password.

VEE Admit card

VEE admit card 2022 will include details of the exam date, time, exam centre address along with the basic details of the candidates like name, date of birth, category, roll number, etc. It must be noted that the admit card will only be released for the candidates who successfully registered for the VEE exam before the last date. Candidates must download their VEE admit card 2022 and keep it safe.

VEE 2022 Admit Card will be released in the first week of April 2022 on the official website. Candidates required to application number and password. It is university level exam which conducts once in a year to offers admission in various undergraduate and postgraduate programmes. Admit card for the examination will be available on the online mode only. Candidates are advised to carry admit card hard copy with them at the examination hall. Candidates get all the details related to VEE Admit card in the given article.

VEE Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus VEE Syllabus PDF
Website officialsite

VEE Admit Card 2022 Date

organiser will release the VEE 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for VEE 2022 in the given table

VEE Admit Card Date

Events VEE 2022 Date
VEE 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
VEE 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

VEE Admit Card 2022

The authorities will release the VEE admit card 2022 online on the official website for the third session. The VEE admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for VEE 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading VEE hall ticket 2022:

VEE Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of VEE 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. VEE 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. VEE admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Discrepancies in VEE Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their VEE admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in VEE admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in VEE admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

Details Mentioned in VEE Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for VEE exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of VEE exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When VEE 2022 Admit Card will be available?

Ans: VEE 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the VEE 2022 Admit Card?

Ans: VEE admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download VEE 2022 admit card?

Ans: The admit card will be made available on the official website of VEE. Candidates can download their admit cards by log in to their registered accounts and entering their application number, password and security code.

Ques 4: Where can I find the VEE admit card?

Answer: The authorities shall release VEE admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of VEE 2022?

Answer: The VEE admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the VEE exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the VEE exam centre.

Ques 7 : I forgot my VEE 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their VEE application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in VEE 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in VEE admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, VEE 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, VEE 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the VEE to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my VEE 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the VEE admit card safe as the scores of VEE will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the VEE Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their VEE Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my VEE admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download VEE 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the VEE exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized