VMOU BEd Entrance Exam Admit Card

By - | Last Updated - August 24, 2021

VMOU BEd Entrance Exam Admit Card 2022- organiser has released the admit card of VMOU BEd Entrance Exam 2022 on admitcarddate. The VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 is updated on this page. To download the VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

VMOU BEd Entrance Exam Admit card

Candidates registered for VMOU BEd Entrance Exam exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of VMOU BEd Entrance Exam 2022. Details regarding the allotted VMOU BEd Entrance Exam exam centre 2022 will be available in the VMOU BEd Entrance Exam hall ticket 2022.

organiser will release VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 tentatively in third week of August. VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card will be available online on the VMOU BEd Entrance Exam 2022 official website. VMOU BEd Entrance Exam hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

Must Read

VMOU BEd Entrance Exam Admit Card 2022 – Highlights

Authority nameorganiser
Exam nameexamfullname
Application started onapplicationstart
Last date to applyapplicationlast
Admit card modeOnline
Admit cardReleased
Exam dateexamdate
SyllabusVMOU BEd Entrance Exam Syllabus PDF
Websiteofficialsite

Important Dates of VMOU BEd Entrance Exam Admit Card 2022

The concerned authorities have announced VMOU BEd Entrance Exam admit card date 2022 on the official website of the organiser. VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card date is September 7. For more details, candidates can check the table given below.

VMOU BEd Entrance Exam 2022 Admit Card Dates

EventsDates
VMOU BEd Entrance Exam Application Processapplicationstart to applicationlast
Application correction datesAugust 16 to 18, 2022
Admit Card Date 2022admitcarddate
VMOU BEd Entrance Exam Exam 2022examdate

VMOU BEd Entrance Exam Admit Card 2022

The authorities will release the VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 online on the official website for the third session. The VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for VMOU BEd Entrance Exam 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading VMOU BEd Entrance Exam hall ticket 2022:

How to download VMOU BEd Entrance Exam Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of VMOU BEd Entrance Exam 2022 can be downloaded through VMOU BEd Entrance Exam 2022 login using the application number and date of birth. For VMOU BEd Entrance Exams admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card direct link:

Steps for VMOU BEd Entrance Exam Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card download.

  1. Visit the VMOU BEd Entrance Exam official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download VMOU BEd Entrance Exam Admit Card”
  3. In the VMOU BEd Entrance Exam login, enter the VMOU BEd Entrance Exam 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 and save.

Corrections in VMOU BEd Entrance Exam 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of VMOU BEd Entrance Exam. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned in VMOU BEd Entrance Exam Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for VMOU BEd Entrance Exam exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of VMOU BEd Entrance Exam exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When VMOU BEd Entrance Exam 2022 Admit Card will be available?

Ans: VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the VMOU BEd Entrance Exam 2022 Admit Card?

Ans: VMOU BEd Entrance Exam admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the VMOU BEd Entrance Exam admit card?

Answer: The authorities shall release VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of VMOU BEd Entrance Exam 2022?

Answer: The VMOU BEd Entrance Exam admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of VMOU BEd Entrance Exam 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my VMOU BEd Entrance Exam 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their VMOU BEd Entrance Exam application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, VMOU BEd Entrance Exam 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, VMOU BEd Entrance Exam 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the VMOU BEd Entrance Exam to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the VMOU BEd Entrance Exam admit card safe as the scores of VMOU BEd Entrance Exam will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for VMOU BEd Entrance Exam admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading VMOU BEd Entrance Exam admit card.

Ques 12: When will I receive my VMOU BEd Entrance Exam admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download VMOU BEd Entrance Exam 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the VMOU BEd Entrance Exam exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article