VSAT Admit Card

VSAT Admit Card 2022- organiser had released the VSAT 2022 admit card on admitcarddate for re-exam of candidates opted for change in exam date/slot due to any clashes. Earlier, VSAT admit card 2022 for all other candidates was released on July 17. Candidates can download the VSAT hall ticket 2022 by logging into the VSAT web portal using the application number and password.

VSAT Admit card

Candidates will need their registration number and security code for VSAT admit card 2022 download. Candidates will find important details like VSAT exam date and time, exam centre address, etc. in VSAT admit card 2022. For more details on VSAT admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release VSAT admit card 2022 tentatively in third week of August. VSAT 2022 admit card will be available online on the VSAT 2022 official website. VSAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For VSAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

VSAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus VSAT Syllabus PDF
Website officialsite

VSAT Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the VSAT exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

VSAT Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of VSAT 2022 To be notified
Release of VSAT Hall Ticket To be notified
VSAT 2022 Examination To be notified

VSAT Admit Card 2022

The authorities will release the VSAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The VSAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for VSAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading VSAT hall ticket 2022:

VSAT Admit Card 2022 Download Steps

Candidates can refer to the following steps to download the admit card of VSAT 2022-

  1. Visit officialsite
  2. Click on the “Admit Card” link.
  3. VSAT 2022 Candidate Portal will be displayed on the screen.
  4. Enter registration number, date of birth and mobile number.
  5. Click on ‘Login”.
  6. VSAT admit card 2022 will be displayed on the screen.
  7. Download the admit card and take a printout.

Corrections in VSAT 2022 Admit Card

In case of any discrepancy in the particulars of the candidate or his/her photograph and signatures shown in the Admit Card and Confirmation Page, the candidate may immediately approach the Help Line between 10:00 a.m. to 5:00 p.m. for the correction in Hall Ticket. The phone numbers of the help desk will be updates soon on the website of VSAT. In such cases, candidates can appear in the examination with the already downloaded Hall Ticket. However, the authority will take necessary action to correct in the record later.

Details Mentioned in VSAT Admit Card 2022

  • Name of the candidate
  • Roll number for VSAT exam 2022
  • Candidate’s photograph
  • Signature of the candidate
  • Time and date of exam
  • Name and address of VSAT exam centre

Frequently Asked Question

Ques 1: When VSAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: VSAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the VSAT 2022 Admit Card?

Ans: VSAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the VSAT 2022 admit card?

Answer: Candidates can download their VSAT admit card 2022 through the official website officialsite by entering their registration number, date of birth and mobile number.

Ques 4: Where can I find the VSAT admit card?

Answer: The authorities shall release VSAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of VSAT 2022?

Answer: The VSAT admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of VSAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my VSAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their VSAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in VSAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in VSAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, VSAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, VSAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the VSAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my VSAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the VSAT admit card safe as the scores of VSAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the details required to download the VSAT admit card?

Answer: Applicants will be able to download the VSAT 2022 admit card through application and password.

Ques 12: When will I receive my VSAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download VSAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the VSAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized