WB JECA Admit Card

WB JECA Admit Card 2022 – organiser will release the WB JECA 2022 admit card at the official website. Candidates who filled the application form can download the WB JECA admit card through candidate login. Candidates first need to complete WB JECA slot booking 2022 to download the admit card.

WB JECA Admit card

Candidates will need their registration number and security code for WB JECA admit card 2022 download. Candidates will find important details like WB JECA exam date and time, exam centre address, etc. in WB JECA admit card 2022. For more details on WB JECA admit card 2022, check the complete article below.

organiser has announced WB JECA 2022 admit card release date. The authorities will release WB JECA admit card 2022 on admitcarddate. WB JECA 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of WB JECA 2022 from the official website. To check WB JECA admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the WB JECA 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the WB JECA 2022 admission process is over.

WB JECA Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus WB JECA Syllabus PDF
Website officialsite

WB JECA Admit Card 2022 Date (Session 4)

The WB JECA 2022 admit card date is released. The WB JECA admit card 2022 release date and time are given below.

WB JECA Admit Card 2022 Date

Particulars Details
WB JECA admit card 2022 release date To be notified
Last date to download WB JECA admit card To be notified
WB JECA 2022 exam date examdate

WB JECA Admit Card 2022

The authorities will release the WB JECA admit card 2022 online on the official website for the third session. The WB JECA admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for WB JECA 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading WB JECA hall ticket 2022:

How to Download WB JECA Admit Card 2022?

WB JECA Admit Card 2022 is issued by the exam conducting authority, which is IIT Kharagpur for 2022 and is available for download at officialsite. All applicants can follow these steps to download their admit card:

  • Step 1: Visit the official website
  • Step 2: Enter your WB JECA Enrollment ID and Password and click Submit.
  • Step 3: Then you will be redirected to the new window. There you have to click on the link “Download WB JECA Admit Card 2022”
  • Step 4: Download and take a coloured printout of the document
  • Step 5: Check for any discrepancies, if any.

Discrepancies in WB JECA Admit Card 2022

Students must go through the details mentioned in their WB JECA admit card 2022. In case of any discrepancies, candidates must immediately contact the university for rectification. The possible mistakes in WB JECA admit card could be:

  • Incorrect Name
  • Spelling error in your name or in your parent’s name.
  • Wrong date of birth
  • Wrong subjects mentioned
  • The signature should be below the photograph

In case any incorrect detail is mentioned in WB JECA admit card, the candidate must contact the university through any of the communication channels mentioned below:

WB JECA 2022 Admit Card – Details mentioned

The WB JECA admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • WB JECA 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of WB JECA organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When WB JECA 2022 Admit Card will be available?

Ans: WB JECA 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the WB JECA 2022 Admit Card?

Ans: WB JECA admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the WB JECA 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the WB JECA admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the WB JECA admit card?

Answer: The authorities shall release WB JECA admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of WB JECA 2022?

Answer: The WB JECA admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of WB JECA 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my WB JECA 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their WB JECA application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in WB JECA 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in WB JECA admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, WB JECA 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, WB JECA 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the WB JECA to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my WB JECA 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the WB JECA admit card safe as the scores of WB JECA will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for WB JECA admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading WB JECA admit card.

Ques 12: When will I receive my WB JECA admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download WB JECA 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the WB JECA exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized