WBUT PGET Admit Card

WBUT PGET Admit Card 2022 – organiser will release WBUT PGET 2022 admit card for the third test at officialsite. The direct link to download WBUT PGET 2022 admit card will be provided here. Candidates need their WBUT PGET 2022 application form number and password for downloading WBUT PGET admit card 2022.

WBUT PGET Admit card

Candidates will need their registration number and security code for WBUT PGET admit card 2022 download. Candidates will find important details like WBUT PGET exam date and time, exam centre address, etc. in WBUT PGET admit card 2022. For more details on WBUT PGET admit card 2022, check the complete article below.

organiser will release WBUT PGET admit card 2022 tentatively in third week of August. WBUT PGET 2022 admit card will be available online on the WBUT PGET 2022 official website. WBUT PGET hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For WBUT PGET 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

WBUT PGET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus WBUT PGET Syllabus PDF
Website officialsite

WBUT PGET Admit Card 2022 Date

organiser will release the WBUT PGET 2022 admit card date. Candidates can check the tentative admit card release date for WBUT PGET 2022 in the given table

WBUT PGET Admit Card Date

Events WBUT PGET 2022 Date
WBUT PGET 2022 Admit Card Released Date admitcarddate
WBUT PGET 2022 Exam Date examdate
Declaration of Result resultdate

WBUT PGET Admit Card 2022

The authorities will release the WBUT PGET admit card 2022 online on the official website for the third session. The WBUT PGET admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for WBUT PGET 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading WBUT PGET hall ticket 2022:

How to download WBUT PGET Admit Card 2022 (Session 4)?

NTA released the WBUT PGET 2022 admit card online on its official website officialsite. The admit card of WBUT PGET 2022 can be downloaded through WBUT PGET 2022 login using the application number and date of birth. For WBUT PGETs admit card 2022 download, candidates will have to visit the official website. Below are the easy to follow steps to access the WBUT PGET 2022 admit card direct link:

Steps for WBUT PGET Admit Card Download 2022

Candidates have to follow the series of steps below for WBUT PGET 2022 admit card download.

  1. Visit the WBUT PGET official website at officialsite 2022
  2. Use any of the given links for ‘Download WBUT PGET Admit Card”
  3. In the WBUT PGET login, enter the WBUT PGET 2022 application number and date of birth.
  4. Enter the security pin as mentioned on the screen.
  5. Click to download WBUT PGET admit card 2022 and save.

The discrepancy in WBUT PGET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the WBUT PGET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, WBUT PGET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the WBUT PGET admit card 2022.

Details provided in WBUT PGET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the WBUT PGET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • WBUT PGET attempt
  • WBUT PGET exam date and time
  • Name and address of WBUT PGET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • WBUT PGET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When WBUT PGET 2022 Admit Card will be available?

Ans: WBUT PGET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the WBUT PGET 2022 Admit Card?

Ans: WBUT PGET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How can I download the WBUT PGET 2022 admit card?

Answer: Candidates can download the WBUT PGET admit card 2022 at imu.edu.in using their User Id and password.

Ques 4: Where can I find the WBUT PGET admit card?

Answer: The authorities shall release WBUT PGET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What details will be mentioned in the admit card of WBUT PGET 2022?

Answer: The WBUT PGET admit card will bear the following details of the candidate: Name, Roll number, photograph, signature, date of birth, address for correspondence and category.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of WBUT PGET 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my WBUT PGET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their WBUT PGET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in WBUT PGET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in WBUT PGET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, WBUT PGET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, WBUT PGET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the WBUT PGET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my WBUT PGET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the WBUT PGET admit card safe as the scores of WBUT PGET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for WBUT PGET admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading WBUT PGET admit card.

Ques 12: When will I receive my WBUT PGET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download WBUT PGET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the WBUT PGET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized