XAT Admit Card

XAT Admit Card 2022- organiser will release the admit card of XAT 2022 at officialsite. Candidates will be able to download their XAT admit card 2022 by logging into the candidate portal using their User Id and password. XAT admit card will provide the details of the exam date, time and exam centre venue along with the basic details of the candidates.

XAT Admit card

Candidates registered for XAT exam have to carry their admit card on the date of exam for identification. The hall tickets are different for both attempts of XAT 2022. Details regarding the allotted XAT exam centre 2022 will be available in the XAT hall ticket 2022.

organiser will release XAT admit card 2022 tentatively in third week of August. XAT 2022 admit card will be available online on the XAT 2022 official website. XAT hall ticket 2022 release date has not been announced but it is expected to be available tentatively in third week of August. For XAT 2022 admit card download, candidates will be required to login on the official website using their application number and password.

XAT Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus XAT Syllabus PDF
Website officialsite

XAT Admit Card 2022 Date (Session 4)

The XAT 2022 admit card date is released. The XAT admit card 2022 release date and time are given below.

XAT Admit Card 2022 Date

Particulars Details
XAT admit card 2022 release date To be notified
Last date to download XAT admit card To be notified
XAT 2022 exam date examdate

XAT Admit Card 2022

The authorities will release the XAT admit card 2022 online on the official website for the third session. The XAT admit card 2022 for the first attempt was released on admitcarddate. Thus, candidates who register for XAT 2022 (first or second attempt) have to download the same online. Given below are the steps to be followed for downloading XAT hall ticket 2022:

How to download the XAT admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to XAT login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter XAT 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘XAT admit card’, click on it
  5. XAT 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

The discrepancy in XAT Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the XAT admit card 2022 carefully and contact the Chairman, XAT 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the XAT admit card 2022.

XAT 2022 Admit Card – Details mentioned

The XAT admit card will have the following details mentioned on it:

  • Candidate’s Name
  • Registration number
  • XAT 2022 paper code
  • Examination centre code
  • Name and address of the exam centre
  • Date and day of the exam
  • Examination Timings
  • Candidate’s Photograph and Signature
  • Signature of XAT organizing chairman
  • Examination Day Instructions

Frequently Asked Question

Ques 1: When XAT 2022 Admit Card will be available?

Ans: XAT 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the XAT 2022 Admit Card?

Ans: XAT admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download XAT admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit XAT official website at officialsite and login using their application number and password to download XAT hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the XAT admit card?

Answer: The authorities shall release XAT admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of XAT 2022?

Answer: The XAT admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What else do I need to carry along with the admit card of XAT 2022?

Answer: It is mandatory to carry a valid photo ID along with the admit card.

Ques 7 : I forgot my XAT 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their XAT application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in XAT 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in XAT admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, XAT 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, XAT 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the XAT to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my XAT 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the XAT admit card safe as the scores of XAT will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What credentials are required for XAT admit card 2022 download?

Answer: Candidates will need their registration number and to enter the security code provided on the screen for downloading XAT admit card.

Ques 12: When will I receive my XAT admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download XAT 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the XAT exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Uncategorized