XIC OET Admit Card 2022 – Download Hall Ticket, Exam Date

By - | Last Updated - August 24, 2021

XIC OET Admit Card 2022- organiser has released the admit card of XIC OET 2022 on admitcarddate. The XIC OET 2022 admit card download link is now available at officialsite. Direct link to download organiser XIC OET admit card 2022 is updated on this page. To download the XIC OET 2022 admit card, candidates need to enter their application number and date of birth.

XIC OET Admit card

It must be noted that the admit card of XIC OET 2022 is an important document and no candidate will be allowed to appear for the exam without a valid admit card. Candidates will also be intimated about the release of XIC OET hall ticket through email/SMS. XIC OET will be conducted as a computer-based exam across the country. Read the full article to know more about the XIC OET admit card, important dates, steps to download admit card, exam day guidelines and much more.

organiser has announced XIC OET 2022 admit card release date. The authorities will release XIC OET admit card 2022 on admitcarddate. XIC OET 2022 exam is scheduled to be held on examdate. Registered candidates will be able to check and download the admit card of XIC OET 2022 from the official website. To check XIC OET admit card, the candidates will be required to log in using their registration number and password. Details regarding the allotted exam venue, date, timings and more will be released through the XIC OET 2022 admit card. Since the admit card is an important document, the candidates are advised to keep it safe till the XIC OET 2022 admission process is over.

Must Read

XIC OET Admit Card 2022 – Highlights

Authority name organiser
Exam name examfullname
Application started on applicationstart
Last date to apply applicationlast
Admit card mode Online
Admit card Released
Exam date examdate
Syllabus XIC OET Syllabus PDF
Website officialsite

XIC OET Admit Card 2022 – Important Dates

Candidates must check the XIC OET exam date 2022 to keep track of all the events related to the exam. For more details, candidates can check the table given below.

XIC OET Admit Card Date 2022

Events Dates
Slot Booking of XIC OET 2022 To be notified
Release of XIC OET Hall Ticket To be notified
XIC OET 2022 Examination To be notified

XIC OET Admit Card 2022

Candidates will be able to download the XIC OET admit card 2022 through the official website- officialsite. Candidates will have to log in to the candidate portal with the required credentials to download their XIC OET 2022 admit card. No candidate will be allowed to enter the XIC OET exam centres without a valid admit card of XIC OET 2022.

How to download the XIC OET admit card 2022?

  1. Visit the official website at officialsite
  2. Click on the link to XIC OET login
  3. The candidate login portal will appear on screen. Enter XIC OET 2022 application number and password
  4. There will be a tab reflecting ‘XIC OET admit card’, click on it
  5. XIC OET 2022 hall ticket shall appear on the screen
  6. Download the same and take a print out for future reference.

The discrepancy in XIC OET Admit Card 2022

Candidates are advised to check all the details mentioned in the XIC OET admit card 2022 carefully and contact the Chairman, XIC OET 2022 of the respective authority in case of any discrepancy. Candidates can also contact the Chairman of Board in case of any problem in downloading the XIC OET admit card 2022.

Details provided in XIC OET admit card 2022

Candidates will find the information given below in the XIC OET 2022 admit card:

  • Candidate’s name
  • XIC OET attempt
  • XIC OET exam date and time
  • Name and address of XIC OET 2022 exam centre
  • Exam centre reporting time
  • Signature of the Registrar (COA)
  • Gender of candidate
  • Name of the candidate’s parents
  • Date of birth
  • XIC OET Application number
  • Candidate’s Signature
  • Roll number
  • Photograph
  • PwD status

Frequently Asked Question

Ques 1: When XIC OET 2022 Admit Card will be available?

Ans: XIC OET 2022 admit card will be available from 14th February 2022.

Ques 2: Who will issue the XIC OET 2022 Admit Card?

Ans: XIC OET admit card will be issued by the NTA.

Ques 3: How to download XIC OET admit card 2022?

Answer: Candidates have to visit XIC OET official website at officialsite and login using their application number and password to download XIC OET hall ticket 2022.

Ques 4: Where can I find the XIC OET admit card?

Answer: The authorities shall release XIC OET admit card 2022 on the official website at vyapam.cgstate.gov.in.

Ques 5: What are the details mentioned in the admit card of XIC OET 2022?

Answer: The XIC OET admit card 2022 will include details like Name, date of birth, roll number, gender, application number, examination date and time, exam centre details, photograph and signature.

Ques 6: What do I need to carry to the XIC OET exam centre along with the admit card?

Answer: Candidates are required to carry a valid ID proof along with the admit card to the XIC OET exam centre.

Ques 7 : I forgot my XIC OET 2022 registration number, what should I do now?

Answer: Candidates can retrieve their registration number through the candidate portal by entering their XIC OET application number and date of birth.

Ques 8: What should I do in case of a discrepancy in XIC OET 2022 admit card?

Answer: In case of any discrepancy in XIC OET admit card 2022 or problem in downloading it, candidates must immediately contact the Chairman, XIC OET 2022 of the respective authority.

Ques 9: Is it mandatory to get a coloured printout of the admit card?

Answer: Yes, XIC OET 2022 candidates will be required to take a coloured printout of the XIC OET to admit card on A4 sized sheet.

Ques 10: Is it necessary to preserve my XIC OET 2022 admit card?

Answer: Yes, candidates must keep the XIC OET admit card safe as the scores of XIC OET will be valid for 3 years from the date of result declaration. The admit card will be required at every stage of admission or recruitment after the examination is over.

Ques 11: What are the credentials required to download the XIC OET Admit Card 2022?

Ans: Candidates can download their XIC OET Admit Card 2022 by entering their application number and password along with the captcha code.

Ques 12: When will I receive my XIC OET admit card?

admitcarddate onwards. organiser will not be sending the hard/soft copies of the admit card to candidates.

Ques 13: What is the official website to download the admit card?

Ans. You can download XIC OET 2022 admit card from officialsite.

Ques 14: How to download the XIC OET exam admit card?

Ans. In order to download admit card, you have to go to official website officialsite. Then, click link to download admit card. Thereafter login with your application number and date of birth. After that clear undertaking, and then download admit card.

Rate This Article